Нашата визия

Нашата мисия

Разбирайки потребностите на съвременната офис организация, ние се стремим да предложим комплексни мебелни решения за създаването на креативна и мотивираща офис атмосфера за Вашите служители.


Какво е ценно за нас?

Ние сме екип от опитни професионалисти и продължаваме да се учим и развиваме, за да намираме най-подходящите индивидуални решения за всеки наш клиент, гарантиращи пълното творческо разгръщане на потенциала на работещите в създадените от нас офиси.

  


Защо OFFISPHERA?

Ние подкрепяме Вашите усилия да създадете работна среда, която да гарантира устойчивост на постиженията на екипа чрез стимулиране на съвместната работа, насърчаване на комуникацията, комфорта и релаксацията в съвременния офис.


Как постигаме тези цели?

Тясна специализация и експертност 

Ние предлагаме решения за работни пространства, стъпващи на нашия над 20-годишния опит в обзавеждането на публични и офис пространства.


Партньорство в решенията за Вашето офис пространство  

Това включва съвместна работа с Вас или избран от Вас архитект или интериорен дизайнер от идейната фаза за решение на работното пространство до детайлизирането на проекта и неговата физическата реализация – доставка, монтаж и позициониране, както и предлагането на гаранционно и следгаранционно обслужване на Вашия офис.


Индивидуализирани решения

Ценовите преимущества и тясното сътрудничество с водещи производители на офис мебели и столове в България и Европа, ни позволяват да изберем заедно качествени решения,  които отговарят в най-голяма степен на специфичните изисквания и работните процеси на Вашата организация. 


One Stop Shop 

Предоставяме комплексни решения за обзавеждане на офис и публични пространства.  Това включва доставка на обзавеждане за всички зони в офиса - посрещане на посетители, зони за индивидуална или колективна работа, зони за социализиране и почивка, конферентни зони за срещи, зали за обучения, както и зони за административно обслужване.