Офис обзавеждане от идеята до изпълнението

Правилното проектиране на средата е в основата на ефективно функциониращия офис. Основният ни фокус в процеса на обзавеждане на офиса е оптималното оползотворяване на пространството, съобразено с броя на служителите, тяхното взаимодействие в работния процес и фирмената култура. Крайната ни цел е създаването на модерен офис с привлекателна среда, който стимулира ползотворната работа и творческата изява на служителите.

Офис планиране и проектиране

Независимо дали става дума за обзавеждането на офис на малка компания или офис със стотици работни места, винаги започваме с идентификация на вашите потребности и обсъждане на Вашите идеи. Следващата стъпка е концептуално планиране на офис пространството, което включва обособяване на функционални зони, селекция и разпределение на офис обзавеждането. Накрая изготвяме цялостен идеен проект, който представяме двумерно и с реалистична тримерна визуализация. 


Дизайн и ергономия

Базисно изискване за офиса е да бъде функционален. Ние надграждаме с естетика и ергономичност. Защото офисът е новата жизнена среда, която трябва да осигури комфорта и доброто здраве на служителите. Нашите консултанти ще ви помогнат с избора на ергономични продукти за офиса и ще ви предложат решения, съобразени с вашаите нужду и корпоративна идентичност. За оформянето на интериора на Вашия офис, също така можете да почерпите идеи за обзавеждането от реализираните от нас проекти. Ако пък разполагате с проект от архитект или интериорен дизайнер, ние ще го изпълним прецизно. В случай че не разполагате с такъв, но мечтаете за интериор от високо ниво, ние можем да Ви предпоръчаме водещи дизайнери, които могат да постигнат такъв ефект. 

Изпълнение

Нашето продуктово портфолио включва богата гама от офис решения, проектирани в съответствие с изискванията на съвременната офис среда. В допълнение предлагаме изпълнение на нестандартни мебели и елементи от обзавеждането, които придават уникалност на вашия офис. Наред с корпусна и мека мебел, разполагаме с възможност да адаптираме офис столовете, съобразно потребностите на Вашите служители и Вашата корпоративна визия.


Доставка и монтаж

Наша е грижата да доставим, монтираме и позиционираме офис обзавеждането съобразно одобрения проект.  Координацията на всички дейности по доставката се извършва от нашия логистичен отдел, който отговаря за приключването на обекта в посочените от вас срокове. В извънредни ситуации, когато вашите планове и ангажименти изпреварват технологично необходимите срокове, осигуряваме заместващо обзавеждане, което ще гарантира нормалното функциониране на офиса.

Споделете ни от какво имате нужда, за да създадем заедно проекта за Вашия нов офис.

Направете запитване