Офис обзавеждане от идеята до изпълнението

Правилното проектиране на средата е в основата на ефективно функциониращия офис. Основният ни фокус в целия процес на обзавеждане на офиса е оптималното оползотворяване на пространството, съобразено с броя на служителите, тяхното взаимодействие в работния процес и фирмената култура. Крайната ни цел е постигане на привлекателна среда, която стимулира ползотворната работа и творческата изява на служителите.

Офис планиране и проектиране

Независимо дали става дума за обзавеждането на офис на малка компания или офис със стотици работни места, винаги започваме с идентификация и обсъждане на вашите потребностите. Следващата стъпка е концептуално планиране на офис пространството, което включва обособяване на функционални зони, селекция и разпределение на офис обзавеждането. Накрая изготвяме цялостен идеен проект, който представяме двумерно и с реалистична тримерна визуализация.


Дизайн и ергономия

Базисно изискване за офиса е да бъде функционален. Ние надграждаме с естетика и ергономичност. Офисът е новата жизнена среда. Тя налага използване на елементи и похвати, които гарантират комфорта и доброто здраве на служителите. Нашите консултанти ще ви помогнат с избора на ергономични продукти и ще ви предложат интериорни решения, съобразени с вашата корпоративна идентичност. Ако пък разполагате с проект от архитект или интериорен дизайнер, ние ще го изпълним прецизно.

Изпълнение

Нашето продуктово портфолио включва множество стандартизирани решения, проектирани в съответствие с изискванията на съвременната офис среда. В допълнение предлагаме изпълнение на нестандартни мебели и елементи от обзавеждането, които придават уникалност на вашия офис. Наред с корпусна и мека мебел, разполагаме с възможност да адаптираме офис столовете, съобразно потребностите на вашите служители.


Доставка и монтаж

Наша е грижата да доставим, монтираме и позиционираме офис обзавеждането съобразно одобрения проект.  Координацията на всички дейности по доставката се извършва от нашия логистичен отдел, който отговаря за приключването на обекта в посочените от вас срокове. В извънредни ситуации, когато вашите планове и ангажименти изпреварват технологично необходимите срокове, осигуряваме заместващо обзавеждане, което ще гарантира нормалното функциониране на офиса.

Свържете се с нас, за да създадем заедно проекта за Вашия нов вдъхновяващ офис.

За контакти